Safe Lash training

Safe Lash Training laat aan jou klanten zien, dat veiligheid voorop staat. Bij onze safe Lash training leer je veilig werken. Het is de bedoeling dat je jouw cliënten op een langer termijn veilig kan behandelen. Het komt dan ook te vaak voor dat wimperstylisten onervaren starten en hiermee serieus schade aanrichten, dit niet alleen aan klanten maar ook aan de gehele wimperextensions branche. 

Je leert tijdens de praktijklessen van de cursus wimperextensions ook hoe je hygiënisch en veilig werkt. Hier hoort onder meer het correct gebruik en schoonmaken van de instrumenten bij. Je zult met deze beauty behandeling je bestaande klanten verrassen en je actuele klantenbestand kunnen uitbreiden! 

Met de certificaat van een Safe Lash training laat je jouw klanten zien dat je de business niet alleen begrijpt maar ook eert! Always be the best version of yourself and to others...

specificaties

Vooropleiding: Voor deze cursus moet u in het bezit zijn van minimaal het One by One-certificaat.

Einddoel: Na het volgen van de Safe Lash training ontvangt u een certificaat. Kosten: €99,- excl btw (Gratis voor The Lash Lab cursisten.)

Duur: 3 uur

locatie: Bij u of op één van onze locaties