Permanente Make Up


POWDERBROWS

Dit wordt ook wel Schaduwtechniek of shading genoemd. Geeft een gepoederd en opgemaakt effect. Ook (kosteloos) te combineren met Ombre effect.

€449,-

incl. Aftercare & Touch Up nabehandeling

 


COMBITECHNIEK

Het is mogelijk twee technieken met elkaar te combineren voor een multi-dimensionale afwerking. Ook wel bekend als de 3D Brow Techniek. Hierbij worden er naast shading ook extra haartjes gecreëerd.

 

€499,-

incl. Aftercare en Nabehandeling


POWDERBROWS / OMBRÉBROWS 

 

TOUCH UP >6 MAANDEN € 150,-

TOUCH UP 6+ MAANDEN € 199,-

 

COMBIBROWS

6 MAANDEN € 179,-

TOUCH UP 6+ MAANDEN € 209,-

 

Prijzen zijn niet van toepassing voor werk van andere salons. Een eenmalige toeslag kan hierbij in rekening worden gebracht. Neem voor meer info contact op! Wilt u meer weten over de PMU behandelingen? Vul dan het onderstaand contactformulier in voor een terugbel afspraak. (bekijk ook Instagram en Facebook voor meer voorbeelden)

 

Vermeld hierbij uw telefoonnummer in het berichtenvak en eventueel uw vragen indien u graag wordt terug gebeld. U wordt zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 48uur terug gebeld! 

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


 

Wanneer u uw make-up wilt laten bijtekenen, zal een touch-up behandeling nodig zijn.
Hoe lang uw Permanente Make-Up blijft zitten is afhankelijk van de door u gekozen kleur, uw huidtype en uw leeftijd. Na verloop van tijd zal de Permanente Make-Up vervagen door natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en de invloed van UV-licht. Een eyeliner blijft over het algemeen het langst zichtbaar op de dunnere huid rond de ogen, het is mogelijk dat deze na twee jaar nog steeds goed zichtbaar is. Wenkbrauwen vervagen sneller door de luchtige en poederachtige manier van aanbrengen. Een opfrisbehandeling voor wenkbrauwen zal gemiddeld na 1 à 1,5 jaar nodig zijn.
Wanneer bestaande Permanente Make-Up nog voldoende zichtbaar is, volstaat in principe één touch-up behandeling. Uiteraard gel

Permanente Make-up ofwel PMU wordt bij the Lash Lab aangebracht d.m.v. Micropigmentatie. Het is een methode waarmee je hypoallergene pigmenten in de eerste laag van de huid worden aangebracht. Dit wordt aangebracht door middel van een hele dunne naald. Ondanks dat het vaak met tatoeëren wordt vergeleken, is micropigmentatie heel wat anders dan het aanbrengen van een tatoeage. Bij het zetten van een tatoeage of bij het tatoeëren van je wenkbrauwen of eyeliner gaat de naald dieper je huid in. Tatoeages worden in de derde laag van je huid aangebracht. De apparatuur die wordt gebruikt voor micropigmentatie is erg fijn. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van andere pigmenten en andere technieken dan bij tatoeëren. Daarnaast is het veel minder pijnlijk dan het laten zetten van een tatoeage.