BEHANDELINGEN EN PRIJZEN

The Lash Lab maakt het haar taak om van de beste en veiligste producten gebruik te maken en richt zich fulltime tot wimperverlenging, diverse wenkbrauw behandelingen en Medisch/Cosmetisch Pigmenteren.  The Lash Lab is nationaal en internationaal opgeleid met als doel de behandelingen blijvend te optimaliseren. 


Wimperextensions

The Lash Lab is gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions met een natuurlijke uitstraling 

en maakt hoofdzakelijk gebruik van de professionele producten van Flawless Lashes by Loreta. Van kwaliteit kan je hier altijd uitgaan. 

 

Met wimperextensions kunt u niet alleen uw wimpers verlengen (One by one)  maar ook meer volume creëren met Russian Volume. 2D geeft een subtiele boost aan uw eigen volume, terwijl de 7D de ultieme Glam Look geeft. De uitkomst van een set is afhankelijk van de staat en volume van uw eigen wimpers.

(vergelijk jezelf niet met foto's)

 

 

Bij de één op één of methode worden er letterlijk  één voor één wimperextensions aangebracht op uw eigen wimpers.

 

De volume van uw eigen wimpers wordt beter zichtbaar bij deze behandeling. Hoe meer wimpers van uzelf, hoe voller het eindresultaat. Bij twijfel is het raadzaam voor de Volume methode te kiezen. Bij 2D volume (2 extensions) blijf je dichtbij je eigen volume, maar dan nét iets voller!

One by one  €75,- 

(eigen volume maar langer)

Duur90 min

 

One by One 

Refill tot 2 weken: € 25,-  

Refill tot 3 weken: € 35,- 

Refill tot 4 weken:  € 55,- 

 

 Bij de Russian Volume methode worden er meerdere lichtere wimperextensions "gewaaierd" op één eigen natuurlijk wimperhaartje geplaatst. 

Zeer geschikt voor een licht volume effect of extra vol.

 

Met Mega Volume ben je gegarandeerd van een volle en intens zwarte afwerking. 

De behandeling vergt extra techniek/zorg en betreft meer tijd dan andere volume.

 

Fully Loaded betekent EXTRA tijd en volledige dekking met volume extensions op alle natuurlijke wimpertjes. Zeer geschikt bij veel natuurlijke wimpers.

Volume  €85,- 

Duur90-120 min. 

 

 

Mega VOLUME  €95,- 

(FULLY LOADED )

Duur120- 180min 

Volume

Refill  tot 2 weken: €35,-

Refill tot  3 weken: €45,-

Refill tot 4 weken: €55,- 

MEGA Volume - FULLY Loaded

Refill tot 2 weken: €35,-

Refill tot 3 weken: €45,-

Refill tot 4 weken: €65,- (120min)


(Het is niet mogelijk werk van andere salons op te vullen, neem telefonisch contact op voor meer info)

   

Wimperextensions verwijderen €20,-

Wimperextensions verwijderen op advies voor bestaande kanten Gratis

 

 


Lash Volume Lift (LVL

Lash Lifting is een behandeling met gebruik van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimper haartjes behandeld worden. Een wimperkrultang wordt hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash lifting techniek worden de wimpers optisch verlengd, om een sprekende blik te creëren.

Behandeltijd: 60 min

Prijs incl. Wimpertint: €55,-

Prijs excl. Wimpertint: €45,-(S)PMU

TLL PMU Studio is de plek waar je moet zijn voor betaalbare perfecte wenkbrauwen. Met mijn ervaring, expertise en perfectionisme stel ik mij exclusief opSta elke dag op met 'wenkies' altijd in shape en on fleek. Met semi permanente make up sta je elke dag zorgeloos met een frisse blik op. Wij beschikken over speciale pigmenten, speciaal bedoeld voor blonde wenkbrauwen/haren. Zo worden onzichtbare wenkbrauwen tot leven gewekt met speciaal passende tinten!  Met mijn perfectionisme en specialisme wil ik meer dan een goed resultaat voor iedere klant. Ik wil dat jij als klant tevreden bent met je nieuwe strakke wenkbrauwen en tevreden naar huis gaat. Zo staan wij bekend dat wij ruim de tijd nemen voor iedere klant en tevreden zijn als u dat ook bent. Twijfel u over uw vorm, kom dan langs voor vrijblijvende intake.

 

POWDERBROWS

Dit wordt ook wel Schaduwtechniek of shading genoemd. Geeft een gepoederd en opgemaakt effect. Ook (kosteloos) te combineren met Ombré effect.

VAN €389,- nu €299,- 

incl. aftercare & extra nabehandeling

 

COMBITECHNIEK

Het is mogelijk twee technieken met elkaar te combineren voor een multi-dimensionale afwerking. Ook wel bekend als de 3D Brow Techniek. Hierbij worden er naast shading ook extra haartjes gecreëerd.

 

VAN €399,- naar 310,-

incl. aftercare en extra nabehandeling


Touch Up PMU

Touch Up's ofwel nabehandelingen vinden tot 18 maanden plaats na je laatste behandeling.

 

POWDERBROWS / OMBRÉBROWS 

TOUCH UP tot 6 MND € 99,-

TOUCH UP 6 tot 18 MND €149,-

na 18 maanden €389,-

 

COMBIBROWS

TOUCH UP tot 6 MAANDEN €129,-

TOUCH UP 6 tot 18 MND € 179,-

na 18 maanden €359,-

Alle prijzen zijn inclusief:
Consult, voortekenen, het in model brengen van de wenkbrauwen, de behandeling en de benodigde after care voor thuisgebruik.
Bij een nieuwe permanente make-up behandeling dient de tweede behandeling indien gewenst plaats te vinden tot 6-8 weken (maximaal 2 maanden) na de eerste behandeling, bij een eventuele 3e behandeling dient deze ook plaats te vinden 6 tot 8 weken na de 2e behandeling (maximaal 2 maanden). Een eventuele extra behandeling (nabehandeling) is €95,-
 
** De touch up prijzen gelden alleen voor vaste cliënten! voor dames en heren die hun permanent make-up elders hebben laten zetten gelden deze prijzen niet!
 
Prijzen zijn per 1-1-2021, wijzigingen voorbehouden
Bij een no show of als u een afspraak afzegt binnen 24 uur voor de behandeling zijn wij genoodzaakt hiervoor 50% van de kosten van de behandeling in rekening te brengen, als dit vaker voorkomt berekenen wij de volledige behandeling minus een bedrag voor materiaal kosten

 

U wordt na het klikken doorgeleid naar de boekingspagina hier kunt u de gewenste behandelingen en beschikbare datum kiezen. Na het afronden van de boeking ontvangt u zowel de bevestiging als verdere info per mail en sms. Controleer voor het afronden altijd uw gegevens voor het ontvangen van alle nodige info betreft uw reservering. Nieuwe klanten worden eerst telefonisch geverifieerd. Lukt dit niet tijdig is er een risico dat je reservering wordt verplaatst. Reserveringskosten zijn niet terugvorderbaar.  

Eventuele extra kosten m.b.t. verplaatsingen/vervallen van je afspraak kunnen hierbij optreden. 

 

Lees de algemene voorwaarden voor meer info.

 

Wilt u meer weten over behandelingen? Vul dan het onderstaand contactformulier in voor een terugbel afspraak. Vermeld hierbij uw telefoonnummer in het berichtenvak.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.