The Lash Lab is gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions met een natuurlijke uitstraling 

en maakt hoofdzakelijk gebruik van de professionele producten van Flawless Lashes by Loreta. U kunt van kwaliteit uitgaan. 

 

Met wimperextensions kunt u niet alleen uw wimpers verlengen (One by one)  maar ook meer volume met Russian Volume. 2D geeft een subtiele boost aan uw eigen volume, terwijl de 7D de ultieme Glam Look geeft. De uitkomst van een set is afhankelijk van de staat en volume van uw eigen wimpers. (vergelijk jezelf dus niet met foto's)

 Bij de één op één of ookwel ‘one by one’ methode worden er letterlijk  één voor één  wimperextensions aangebracht op uw eigen wimpers.  De volume van deze behandeling is afhankelijk van uw eigen wimpers. Hoe meer wimpers van uzelf, hoe voller het eindresultaat! 

 

Duur:  60-90 min 

(Afhankelijk van uw eigen volume)

€65,-

Refill tot  2 weken:         €25,- 

Refill tot  3 weken:         €35,-

(Het is niet mogelijk werk van andere salons op te vullen, neem telefonisch contact op voor meer info) 

Bij de Russian Volume methode worden er meerdere wimperextensions "gewaaierd" op één eigen natuurlijk wimperhaartje geplaatst. Dit zijn geen voorgemaakte plukjes, maar worden er meerdere losse extensions gewaaierd en handmatig aangebracht. Hierdoor kan de behandeling tot 180 minuten oplopen, afhankelijk van zowel de gewenste volume als de hoeveelheid van uw eigen wimpers.

 

Bij Russian Volume worden er lichtere extensions gebruikt dan die bedoeld zijn voor de ‘one by one behandeling. Zo blijft een volume behandeling een veilige methode. 

 

 Voor het beste resultaat is het aan te raden om met  2-3  weken d.m.v. een  Refill behandeling de extensions weer aan te vullen. 

 

 Duur: 90- 180 min ( Afhankelijk v.d volume)

 

2D volume (a Little Extra)             € 75,-

(2 lichte extensions per wimper)

 

 3D-7D volume (Fluffy-MEGA Volume) €85,- 

(3-7 extra lichte extensions per wimper naar keuze) 


Nieuwe Set FULLY LOADED, 150 min 

€95
    

2D Volume

Refill tot  2 weken: €30,-  

Refill  tot 3 weken: €40,-

3D-7D Volume

Refill  tot 2 weken: €35,-

Refill tot  3 weken: €45,-


(Het is niet mogelijk werk van andere salons op te vullen, neem telefonisch contact op voor meer info)

 


  

Wimperextensions verwijderen            €20,-

Wimperextensions verwijderen klanten€ 10,- 

Wimperextensions verwijderen op advies voor bestaande kanten Gratis!

  

 Onder wimperextensions

Maak nu uw wimperextension behandeling af met onder-wimperextensions voor een glamoureuze afwerking.  Sta elke ochtend op met een complete en de perfecte oogopslag. De extensions blijven gemiddeld 1 tot 2 weken zitten. De onderwimpers hebben een cyclus van 2 tot 4 weken, korter dan de cyclus van de bovenwimpers. De behandeling is alleen te boeken in combinatie met een set wimperextensions bovenwimpers.

 

 

 

Behandelduur: 15-20min 

Prijs nieuwe set: €15,- 

(combinatie met set bovenwimpers)   

 

Onderwimper extension

Refill tot  3 weken: €10,- 


 

 Lash Lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash lifting techniek worden de wimpers optisch verlengd, om een sprekende blik te krijgen.

Behandeltijd: 60 min

Prijs incl. Wimpertint: €55,-

Prijs excl. Wimpertint: €45,-