The Lash Lab is gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions met een natuurlijke uitstraling 

en maakt hoofdzakelijk gebruik van de professionele producten van Flawless Lashes by Loreta. Van kwaliteit kan je hier altijd uitgaan. 

 

Met wimperextensions kunt u niet alleen uw wimpers verlengen (One by one)  maar ook meer volume creëren met Russian Volume. 2D geeft een subtiele boost aan uw eigen volume, terwijl de 7D de ultieme Glam Look geeft. De uitkomst van een set is afhankelijk van de staat en volume van uw eigen wimpers.

(vergelijk jezelf niet met foto's)

 Bij de één op één of ookwel ‘one by one’ methode worden er letterlijk  één voor één  wimperextensions aangebracht op uw eigen wimpers.  De volume van deze behandeling is afhankelijk van uw eigen wimpers. Hoe meer wimpers van uzelf, hoe voller het eindresultaat! 

 

Duur:  60-90 min 

(Afhankelijk van uw eigen volume)

€65,-

Refill tot  2 weken:         €25,- 

Refill tot  3 weken:         €35,-

(Het is niet mogelijk werk van andere salons op te vullen, neem telefonisch contact op voor meer info) 

Bij de Russian Volume methode worden er meerdere wimperextensions "gewaaierd" op één eigen natuurlijk wimperhaartje geplaatst. Dit zijn geen voorgemaakte plukjes, maar worden er meerdere losse extensions gewaaierd en handmatig aangebracht. Hierdoor kan de behandeling tot 180 minuten oplopen, afhankelijk van zowel de gewenste volume als de hoeveelheid van uw eigen wimpers.

 

Bij Russian Volume worden er lichtere extensions gebruikt dan die bedoeld zijn voor de ‘one by one behandeling. Zo blijft een volume behandeling een veilige methode. 

 

 Voor het beste resultaat is het aan te raden om met  2-3  weken d.m.v. een  Refill behandeling de extensions weer aan te vullen. 

 

2D volume (a Little Extra) €75,-

(2 lichte extensions per wimper, 90 min)

 

3D-7D volume  €85,- 

(kies zelf de volume, 105min) 

 

FULLY LOADED 3-7D Volume €95,- 

(incl. extra behandeltijd)

2D Volume

Refill tot  2 weken: €30,-  

Refill  tot 3 weken: €40,-

3D-7D Volume

Refill  tot 2 weken: €35,-

Refill tot  3 weken: €45,-


(Het is niet mogelijk werk van andere salons op te vullen, neem telefonisch contact op voor meer info)

 


  

Wimperextensions verwijderen            €20,-

Wimperextensions verwijderen klanten

€10,- 

Wimperextensions verwijderen op advies voor bestaande kanten Gratis

 

Lash Lifting is een behandeling met gebruik van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimper haartjes behandeld worden. Een wimperkrultang wordt hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash lifting techniek worden de wimpers optisch verlengd, om een sprekende blik te creëren.

Behandeltijd: 60 min

Prijs incl. Wimpertint: €55,-

Prijs excl. Wimpertint: €45,-