1 op 1 of een volume behandelng?

De keuze voor wimperextensions kan verwarrend zijn, vooral de eerste keer. Vaak krijg ik (telefoinsch/mail) de vraag welke behandeling passend is bij de klant. Dit advies kan pas bij je afspraak gegeven worden. Het verschil tussen one by one wimperextensions en Volume wimperextensions is de hoeveelheid wimpers die geplaatst worden.

 

By one by one (classic) wordt er 1 extension op 1 natuurlijk wimperhaartje geplaatst en bij de Volume/2D-7D wimperextensions worden er tot 2-7 super lichte wimperextensions op 1 natuurlijk wimperhaartje geplaatst. Hierdoor ontstaat er meer volume. Dit kan niet met One By One wimperextensions, deze zijn hier te zwaar voor.

Met One by One kan er niet meer volume gecreëerd worden en is het resultaat een weerspiegeling van uw eigen volume.

 

Als u vollere wimpers wilt is een Volume set een ware uitkomst. De volume sets blijven een natuurlijke uitstraling en hoeft helemaal niet onnatuurlijk te zijn.  Overigens is het eindresultaat bij elke behandeling, ongeacht one by one of Volume, afhankelijk van uw eigen hoeveelheid wimpers. Een 3D set hoeft niet per definitie een "erg volle" eindresultaat te hebben als u zelf weinig wimpers heeft. Bij uw eerste afspraak beginnen we met een kort consult waarbij uw gewenste eindresultaat besproken wordt en evalueren we de natuurlijke wimpers. Indien uw eigen wimpers te zwak zijn adviseer ik graag veiligere alternatieven. Wees in dit geval niet betreurd, we maken er altijd iets moois van.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0