slapen met wimperextensions

 

Slaap kan invloed hebben op uw wimperextensions . Als u de neiging heeft om op uw buik te slapen, de zijkant van uw gezicht of uw ogen bedekt met een masker , deken of kussen , zal het de levensduur van uw wimper extensions verlagen. As u op uw zij slaapt (en vaak op dezelfde kant) merkt u wellicht dat het ene oog eerder leeg is dan de andere. wees dus creatief met uw slaaphoudingen. Het kan na het slapen gebeuren dat enkele wimpers door de war zitten. gelieve niet aan uw wimpers trekken om ze uit elkaar te halen. Borstel de wimpers met het meegekregen borsteltje, hiermee kunt u de wimpers weer modelleren en brengt het borstelen de volume weer terug.We hebben makkelijke tips & tricks om je extensions mooi en langer te behouden die we graag delen tijdens uw behandeling!

Reactie schrijven

Commentaren: 0